PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Medycyna Weterynaryjna
Rocznik
2014
Tom
70
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Zanieczyszczenie bakteryjne powierzchni jaj spożywczych w zależności od systemu utrzymania kur niosek
(
Belkot Z.
,
Gondek M.
)
artykuł:
Status of lipid peroxidation and some antioxidants in sheep with acute ruminal lactic acidosis
(
Kirbas A.
,
Yildrim B. A.
,
Baydar E.
,
Kandemir F. M.
)
artykuł:
Zagrożenia grzybicami narządowymi w terapii przeciwnowotworowej u zwierząt
(
Piorkowski J.
,
Nozdryn-Plotnicki Z.
)
artykuł:
Prof. dr hab. Stanisław Tarkiewicz (1920-2013) - wspomnienie
(
Madany J.
)
artykuł:
Właściwości przeciwbólowe melatoniny oraz jej możliwości terapeutycznego zastosowania w zespołach bólowych
(
Zan R. S.
,
Rolinski Z.
,
Kowalski C. J.
,
Burmanczuk A.
)
artykuł:
Strategie hamowania apoptozy przez wirusy zapalenia wątroby typu E i C
(
Wyzewski Z.
,
Gregorczyk K. P.
,
Niemialtowski M.
)
artykuł:
Analiza epidemiologiczna dwóch pierwszych przypadków afrykańskiego pomoru świń u dzików w Polsce
(
Pejsak Z.
,
Truszczynski M.
,
Kozak E.
,
Markowska-Daniel I.
)
artykuł:
Effects of treatment with chitosan and antimelanogenesis agents on discoloration of chilled and frozen stored shrimp
(
Varlik C.
,
Bostan K.
,
Bingol E. B.
)
artykuł:
Ból w chowie drobiu
(
Frieske A.
,
Mroczkowski S.
)
artykuł:
Biologicznie aktywne peptydy pochodzące z białek mleka
(
Darewicz M.
,
Iwaniak A.
,
Minkiewicz P.
)
artykuł:
Unaczynienie tętnicze serca kota
(
Barszcz K.
,
Kupczynska M.
,
Kleckowska-Nawrot J.
,
Janczyk P.
,
Krasucki K.
,
Wasowicz M.
)
artykuł:
Body condition related to lameness in dairy cows
(
Olechnowicz J.
,
Jaskowski J. M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.