PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1986
Tom
40
Numer
5
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
5
artykuł:
Socjologiczno - psychologiczne predyspozycje pracowników żywienia przyzakładowego
(
Rutkowski A. J.
)
artykuł:
Sery
(
Kucharczyk B.
,
Kucharczyk J.
)
artykuł:
Organizacja i zakres żywienia rozproszonych grup pracowniczych
(
Walczak B.
)
artykuł:
Jubileusz służby zaopatrzenia pracowniczego w Hucie Baildon
(
Golik Z.
)
artykuł:
Charakterystyka i znaczenie jabłek w żywieniu
(
Kolenda H.
,
Babicz-Zielinska E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.