PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2013
Tom
61
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Zarządzanie jakością i higiena produkcji w zintegrowanym systemie informatycznym. Zorientowana na jakość optymalizacja procesów i produktów za pomocą systemu CSB
(
Stec A.
,
Malecki P.
)
artykuł:
Z jednej ręki
artykuł:
Technologie godne uwagi. Cz.1. Wypiek pieczywa z uwodnionymi ziarnami zbóż
(
Piesiewicz H.
)
artykuł:
Systemy studzenia próżniowego dla rzemiosła i przemysłu
artykuł:
System kontroli rentgenowskiej Ishida poprawia bezpieczeństwo produktu
artykuł:
Przyjemne z pożytecznym
(
Ogorkiewicz I.
,
Rutkowska W.
)
artykuł:
Barwniki naturalne i barwiąca żywność firmy Chr. Hansen w wyrobach cukierniczych
artykuł:
Alternatywa dla espresso
(
Bartelak M.
)
artykuł:
AAK. Lepsza czekolada mleczna z większą wydajnością
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.