PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2016
Tom
---
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Szybko rosnący biznes hotelowy
(
Sienkiewicz T.
)
artykuł:
Słodkie na jesienne wieczory
(
Drygas A.
)
artykuł:
Rozwijamy nasze sieci, wkrótce także za granicą. Rozmowa z Sylwestrem Cackiem, Prezesem Zarządu Sfinks Polska
(
Handkowska H.
)
artykuł:
Pogoda dla turystyki
(
Boruc R.
)
artykuł:
Dlaczego Ed Red?...bo nasza wołowina wciąż smakuje jak prawdziwe mięso. Rozmowa z Adamem Chrząstowskim, Kucharzem i Szefem Kuchni z 25 letnim międzynarodowym stażem, który zakochany jest w polskich produktach. Zawsze na pierwszym miejscu stawia na smak, a potem dopiero na teksturę i wygląd dań
(
Mirowska M.
)
artykuł:
Co za burak?!
(
Szulborski K.
)
artykuł:
Co słychać w branży?
artykuł:
By mięso było mięsem
(
Podolska E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.