PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2011
Tom
15
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Zuccotto - deser z żołnierskiego hełmu
(
Ejsmont P.
)
artykuł:
Zakup komponentów do produkcji lodów
(
Ejsmont P.
)
artykuł:
Typologia klienta - cz.V
(
Tokar J.
)
artykuł:
Tradycja rogala świętomarcińskiego
(
Borowy T.
,
Nowicka E.
)
artykuł:
Stawiamy na rozwój naszych partnerów! Z pracownikami firmy Kruszwica SA, twórcami nowatorskiego programu "Przyjazna Słodycz", rozmawia...
(
Wrobel J.
)
artykuł:
Naturalne wzbogacenie. Dodatki wzbogacające wartość odżywczą pieczywa
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Mak i przysmaki z maku
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Kulisy Ciachomanii
(
Bernacka-Jaroszewicz Z.
)
artykuł:
Kolorowe makaroniki
(
Ejsmont P.
)
artykuł:
Europa w Azji
artykuł:
Dodatki technologiczne kształtujące teksturę pieczywa - cz.I
(
Markowska J.
,
Polak E.
)
artykuł:
Czym są negocjacje i do czego ich potrzebujemy? Cz.I
(
Frackowiak M.
)
artykuł:
BHP w pomieszczeniach higieniczno-sanitarnych
(
Bulwan-Tulkowska E.
)
artykuł:
BAHPOL Sp. z o.o. - nowoczesny dostawca opakowań foliowych z ponad 20-letnią tradycją!
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.