PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Kalejdoskop Mięsny
Rocznik
2006
Tom
---
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Zmiany cen detalicznych mięsa ogółem i wieprzowiny w Polsce
(
Rokicki T.
)
artykuł:
Wyniki Konkursu Wędlin WIOSNA 2006
artykuł:
Włośnica i jej skutki
artykuł:
Wieprzowina jednak zdrowa
(
Mikolajczyk E.
)
artykuł:
Targi Żywności IFE Poland 2006
(
Stepien M.
)
artykuł:
ROTISSEUR - Uniwersalna marynata - łatwa do zastosowania dla każdego rodzaju mięsa
artykuł:
Robią wędliny bez lania wody
(
Sacharczuk S.
)
artykuł:
Rawicz - Walne Zebranie Sprawozdawczo-Wyborcze SRiW RP
(
Stepien M.
)
artykuł:
Krupniok Śląski
artykuł:
Komory wędzenia tradycyjnego
artykuł:
Komory wędzarniczo-parzelnicze
artykuł:
Każde mięso kupię i sprzedam
(
Pokrzycka-Walczak M.
)
artykuł:
III Ogólnopolskie Dni Wędliniarstwa - Rawicz 2006. Promocja Miasta i Regionu
(
Mosiek P.
)
artykuł:
Formowanie przetworów mięsnych
(
Kowalski R.
,
Pyrcz J.
)
artykuł:
Charakterystyka mięsa strusiego
(
Krysik M.
)
artykuł:
BCC Polska w Specjalnej Strefie Ekonomicznej
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.