PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2014
Tom
68
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Złoty medal dla Polski
(
Mironczuk A.
,
Cieslak M.
)
artykuł:
Wykwintna kaczka
(
Smeda M.
)
artykuł:
Wina ze słonecznej Chorwacji
(
winny maniak
)
artykuł:
Wiedza, bogactwo smaków i stylów kulinarnych
artykuł:
Wentylacja w gastronomii. Wiadomości ogólne (I)
(
Grzesinska W.
)
artykuł:
Szybka kalkulacja. Jakie są koszty otwarcia nowego obiektu gastronomicznego?
(
Koziorowska-Abramczyk B.
)
artykuł:
Specjały na co dzień
(
DM
)
artykuł:
Słodkie rewolucje na krańcu Europy
(
Zatyka M.
)
artykuł:
Siła zespołu
(
Matuszak D.
)
artykuł:
Sezon na Skrei'a. Zimowy dorsz wędrowiec dotarł na polskie stoły
artykuł:
Przewrotność losu. O tym się pisze w kraju wiatraków
artykuł:
Nowa era w parzeniu kawy. Ekspresy Moccamaster
artykuł:
Niezbędne A, B, C... Witaminy w żywności - ich trwałość i znaczenie dla organizmu człowieka
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Niezawodny partner. Lozamet - kompleksowe wyposażenie zakładów gastronomicznych
artykuł:
Nauczyciel z powołania
(
Matuszak D.
)
artykuł:
Mama wegetarianka
(
Stolinska H.
)
artykuł:
Konkursowy jesiotr z perliczką
artykuł:
Konkretne marzenia
(
DM
)
artykuł:
Klasyka z powiewem nowości. Rozmowy przy kawie
(
DM
)
artykuł:
Gospodarz hotelu. Najczęściej popełniane błędy w zarządzaniu hotelami (I)
(
Kowalik A.
)
artykuł:
Akryloamid pod kontrolą. Aktualne zalecenia Komisji
(
Dzwolak W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.