PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
18
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Wyzszej Szkoły Rolniczej we Wrocławiu. Zootechnika
Wydawca
-
Rocznik
1972
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
18
artykuł:
Zastosowanie suszu zezrzynków buraków cukrowych w zastępstwie pasz zbożowych w opasie młodego bydła
(
Sobczak Z.
,
Usak P.
)
artykuł:
Wpływ podwyższonej temperatury pomieszczenia na dobowy przebieg temperatury rektalnej i temperatury skóry u kur
(
Chudoba-Drozdowska B.
,
Kozlowska K.
)
artykuł:
Technologiczna ocena tuszki i mięsa zająca
(
Lewandowska L.
,
Smolinska T.
,
Gorska I.
)
artykuł:
Technologiczna charakterystyka tuszek i mięsa kaczki krzyżówki (Anas platyrhynchos) i lyski (Fulica atra)
(
Pakosinska J.
,
Smolinska T.
,
Gorska I.
)
artykuł:
Przemiana składników pokarmowych w żwaczu krów. II. Metabolizm składników pokarmowych przy dodatku mocznika i siarczanu amonu
(
Jamroz D.
,
Kroliczek A.
,
Pres J.
,
Piech A.
)
artykuł:
Próba zastosowania indeksu selekcyjnego dla polepszenia umięśnienia bydła rasy nizinnej czarno-białej (nob). II. Oszacowanie indeksów selekcyjnych obejmujących pomiary ciała
(
Nowicki B.
,
Zuk B.
)
artykuł:
Próba zastosowania indeksu selekcyjnego dla polepszenia umięśnienia bydła rasy nizinnej czarno-białej (nob). I. Odziedziczalność cech pokrojowych i związki między tymi cechami
(
Nowicki B.
,
Zuk B.
)
artykuł:
Badania szybkości oddawania mleka
(
Weimann A.
)
artykuł:
Badania nad wpływem ogrzewania chlewni na kształtowanie sie mikroklimatu oraz na przyrosty wagowe i zachowanie sie tuczników
(
Grzegorzak A.
)
artykuł:
Aktywność enzymatyczna pynu żwacza krów i jałówek jako funkcja żywienia
(
Kroliczek A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.