PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2011
Tom
15
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Design w parze z jakością
(
Bernacka-Jaroszewicz Z.
)
artykuł:
Wykorzystanie mąk z migdałów, orzechów i pestek dyni w cukiernictwie
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Kryzys - punkt wyjścia?
(
Frackowiak M.
)
artykuł:
Prosto z blachy
artykuł:
Poprawa jakości pieczywa
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Probiotyki - dobre dla organizmu człowieka
(
Borzych-Manczak D.
)
artykuł:
Wykorzystanie barwników spożywczych w wyrobach cukierniczych
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Systemy odzysku wody technologicznej oraz energii elektrycznej
(
Ejsmont P.
)
artykuł:
Ab ovo, czyli od jaja - cz.III
(
Baralkiewicz K.
,
Jablecka J.
)
artykuł:
Jakość i tradycja nie wystarczą - trzeba się wyróżniać!
(
Mrukowicz A.
)
artykuł:
Wysoka technologia i rzemiosło - część I
(
Ejsmont P.
)
artykuł:
Warsztaty technologiczne Małej Akademii Mistrzostwa Zawodowego "Naturalne kwasy i nowoczesne fermentacje"
(
Konkol S.
)
artykuł:
Credi Cookies Sensation
(
Rusek M.
)
artykuł:
"Zmieniam niezmienialnych" Z Janem Maciubą, prezesem zarządu firmy AKO SA, wiodącym na rynku producentem dodatków dla piekarzy i cukierników, rozmawia...
(
Wrobel J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.