PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Kalejdoskop Mięsny
Rocznik
2006
Tom
---
Numer
6
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
6
artykuł:
Rosja nas izoluje
(
Wszelaka M.
)
artykuł:
Konferencja prasowa Związku Polskie Mięso oraz Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy RP
(
Moderska A.
)
artykuł:
Refundacje wywozowe wypłacane przez ARR
artykuł:
Zdobywamy punkty w mięsnej batalii
(
Soful A.
)
artykuł:
Kredyty preferencyjne ARiMR
artykuł:
Chłodnice powietrza FRIGA-BOHN
artykuł:
Polska świnia to kłopot księgowy
(
Klimacki R.
)
artykuł:
Magazyn to nie miejsce na półtusze i biały ser
(
Gasowska D.
)
artykuł:
Reklama żywności pod lupą
(
Szczepaniak W.
)
artykuł:
CFS PowerPakNT Wydajność zdefiniowana na nowo
artykuł:
Przyjaciel dziennikarz
(
Kulesza E.
)
artykuł:
Programy informacyjne "Oryginalność pod ochroną"
artykuł:
Bieg z przeszkodami
(
Trafialek J.
)
artykuł:
ULMA Packaging podbija polski rynek
artykuł:
Wspieranie utylizacji padłych zwierząt
artykuł:
Markowa - Tradycyjne wyroby wędliniarskie
(
Folta J.
)
artykuł:
Ty mi wisisz, ja wiszę jemu, a on wisi nam
(
Zawislinski M.
)
artykuł:
Zasady znakowania i zaopatrywania się w kolczyki dla zwierząt gospodarskich
artykuł:
Pakowanie próżniowe
(
Jozwiak J.
)
artykuł:
Kordon sanitarny
(
Wojciechowski T.
)
artykuł:
Wielowarstwowe opakowania artykułów spożywczych z przedłużonym okresem trwałości wytwarzane na maszynach VARIOVAC
artykuł:
Gazy spożywcze jako czynnik polepszania jakości wyrobów mięsnych
(
Pilat M.
,
Maciag R.
)
artykuł:
Zmiany w poziomie średniej płacy i cenach towarów żywnościowych
(
Rokicki T.
)
artykuł:
FormShrink MULTIVAC Innowacje w pakowaniu termokurczliwym
(
Kiernicki R.
)
artykuł:
Promocja tak, rozdawnictwo nie
(
Szczepaniak W.
)
artykuł:
Wieprzowina w dołku cenowym
(
Naszkowska K.
)
artykuł:
Handel zagraniczny rybami i ich produktami w Polsce
(
Rokicki T.
)
artykuł:
Wzmacnianie polskiego sektora mięsnego
(
Moderska A.
)
artykuł:
Optymalizacja w chłodnictwie - jak oszczędzać?
(
Maniawska M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.