PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
558
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Wydawca
-
Rocznik
2011
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
558
artykuł:
Zmiany oksydacyjne frakcji tłuszczowej w przechowywanych ciastkach kruchych
(
Zbikowska A.
,
Tenderenda A.
)
artykuł:
Wpływ homogenizacji ciśnieniowej na charakterystyki płynięcia roztworów karboksymetylocelulozy
(
Haponiuk E.
,
Zander L.
,
Zander Z.
,
Probola G.
)
artykuł:
Wpływ dodatku oleożywic rozmarynu i oregano na zmiany oksydacyjne olejów tłoczonych na zimno w teście termostatowym
(
Wroniak M.
,
Ratusz K.
)
artykuł:
Wpływ dodatku mąki gryczanej na jakość pieczywa pszennego
(
Dojczew D.
,
Sobczyk M.
,
Jablonka O.
)
artykuł:
Wpływ dodatku mąki gryczanej na jakość koncentratów chleba bezglutenowego
(
Marciniak-Lukasiak K.
,
Skrzypacz M.
)
artykuł:
Właściwości przeciwutleniające oraz zawartość związków fenolowych w ekstraktach przypraw i ziół z rodziny Lamiaceae
(
Kozlowska M.
,
Scibisz I.
)
artykuł:
Analiza jakości wybranej z rynku warszawskiego oliwy z oliwek
(
Wroniak M.
,
Wirkowska M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.