PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2019
Tom
67
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Święto Chleba i Piernika w Jaworze
(
P.K.
)
artykuł:
Piekarzu, czy wiesz, że... stare przysłowie "czas to pieniądz" w dobie wzrostu wartości technologii tradycyjnej powinno stać się mottem przewodnim rzemieślniczej piekarni? Za czas trzeba zapłacić. Tanio można produkować tylko szybko.
(
Jarosz K.
)
artykuł:
Pełne ziarno, pełnozirnisty chleb - a cóż to takiego? O nazwach produktów razowych
(
Bogaczynski K.
)
artykuł:
O wrażeniach z Polski opowiada Ana Cabrera, praktykantka w firmie Geth
artykuł:
Mniej odpadów w sklepie
(
Pietka A.
)
artykuł:
Jak znaleźć odpowiedniego wspólnika na dobre i złe?
(
Moszczynski W.
)
artykuł:
Dieta intermittent fasting
(
Ceborska-Scheitebauer E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.