PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2005
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Naturalne dodatki do żywności
artykuł:
Linie do pakowania produktów na tackach firmy Ross
artykuł:
Szybka identyfikacja Staphylococcus Xlylosus
artykuł:
Kontrola temperatury - z klasą
artykuł:
Składniki rozpuszczalne w tłuszczach zwierząt rzeźnych: alkany i alkeny
artykuł:
Od mięśnia do mięsa
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.