PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
Rocznik
2014
Tom
---
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Rheological properties of cross-linked E 1422 starches in high concentration sugars systems
(
Le Thanh-Blicharz J.
,
Walkowski A.
,
Voelkel E.
,
Bryla A.
,
Lewandowicz J.
)
artykuł:
Ocena jakości kaw rozpuszczalnych
(
Stoj A.
,
Wegiel P.
,
Sosnowska B.
,
Czernecki T.
,
Wlazly A.
)
artykuł:
Interactions of tea (Camellia sinensis) extracts with ascorbic acid and their effect on the antioxidant activity at various pH values
(
Enko J.
,
Gliszczynska-Swiglo A.
)
artykuł:
Green tea macerate as ingredient in cosmetic emulsions
(
Moldrzyk J.
,
Wieczorek D.
,
Wybieralska K.
)
artykuł:
Dostępność postaw studentów wobec wybranych, inherentnych właściwości wykładu akademickiego
(
Doroszewicz S.
,
Zbierzchowska A.
)
artykuł:
Assessment of selected quality attributes of stimulated beef
(
Banach J. K.
,
Zywica R.
,
Tkacz K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.