PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2008
Tom
62
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Zioła mrożone - lepsze od suszonych?
(
Jakowienko P.
,
Wojcik-Stopczynska B.
)
artykuł:
Wymagania HACCP uproszczone do minimum
artykuł:
Temperatura przemiany szklistej - parametr stabilności żywności
(
Palacha Z.
,
Sitkiewicz I.
)
artykuł:
Rekarton
(
AG
)
artykuł:
Napoje energetyzujące i ich składniki funkcjonalne
(
Hoffmann M.
,
Swiderski F.
)
artykuł:
Metody ograniczania krystalizacji lodu w procesie zamrażania
(
Kaminska A.
,
Lewicki P. P.
)
artykuł:
Ciekły azot w kuchni i przy stole
(
Bonikowska M.
,
Sniezawski P.
)
artykuł:
Chłodnictwo przemysłowe - historia i kierunki rozwoju
(
Pietrzak J. J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.