PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2017
Tom
---
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Ryby w kuchni polskiej
(
Szulborski K.
)
artykuł:
Next Level Solution
artykuł:
Indyjski deser w nowej odsłonie
(
Kropielnicki M.
)
artykuł:
La Rotisserie klasyka i nowoczesność łączone ze smakiem
(
Mirowska M.
)
artykuł:
Śniadania hotelowe pod lupą
(
J.S.
)
artykuł:
Afrodyzjaki w kuchni
(
Drygas A.
)
artykuł:
Konkursy to okazja do konfrontacji wiedzy i odporności na stres, Rozmowa z Jerzym Pasikowskim, przewodniczącym jury i patronem CHEF Culinary Cup - konkursu. Korporacyjnym doradcą kulinarnym Nestle, pomysłodawcą i twórcą wielu publikacji prasowych o tematyce kulinarnej, współorganizatorem konkursów kulinarnych
(
Handkowska H.
)
artykuł:
Catering napędza gastronomię
(
Boruc R.
)
artykuł:
Kobiecość od kuchni
(
Drygas A.
)
artykuł:
Restauracja - koncept przemyślany
(
Kohut S.
)
artykuł:
Wędzona troć, buraki, granita i śliwki kalifornijskie
(
Iwanski W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.