PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2013
Tom
57
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Sytuacja na międzynarodowym rynku zbóż, ze szczególnym uwzględnieniem wschodnich państw członkowskich Unii Europejskiej
(
Kolesnikow M.
)
artykuł:
Poradnik młynarza. Rozdział 3. Mieszanie, zabiegi poprawiające jakość mąki i pakowanie mąki
(
Jurga R.
)
artykuł:
Postęp w dziedzinie produkcji skrobi w Niemczech
(
Klingler R. W.
)
artykuł:
Ekstruzja w przetwórstwie rolno-spożywczym. Cz.11. Roślinne koncentraty i teksturaty białkowe
(
Moscicki L.
)
artykuł:
Suszenie biomasy
(
Lossman O.
)
artykuł:
Konsumpcja pieczywa i produktów zbożowych w gospodarstwach domowych
(
Piekut M.
)
artykuł:
Modyfikacja otrąb do bezpośredniego spożycia i wtórnego przetwórstwa
(
Jurga R.
)
artykuł:
Zagadnienie czystości mikrobiologicznej w młynie
artykuł:
Jakość ziarna pszenicy ze zbiorów 2013 roku w wybranych krajach członkowskich Unii Europejskiej
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Synteza sytuacji na krajowym rynku pasz
(
Jurga R.
)
artykuł:
Perspektywy rozwoju przemysłu paszowego
(
Borowy T.
)
artykuł:
Wpływ granulacji mąki pszennej na jej własności wypiekowe
(
Jurga R.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.