PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2018
Tom
72
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Zamówienia publiczne na dostawy artykułów spożywczych
(
Borowski M.
,
Kulisz B.
)
artykuł:
Procesy koncentracji w polskim przemyśle spożywczym
(
Szczepaniak I.
)
artykuł:
Ekstrakty bogate w polifenole - naturalne konserwanty produktów mięsnych
(
Efenberger-Szmechtyk M.
,
Nowak A.
)
artykuł:
Chitozan, naturalny biopolimer przedłużający trwałość produktów
(
Cegielka A.
,
Hac-Szymanczuk E.
)
artykuł:
Oświadczenia zdrowotne dotyczące składników botanicznych. Postęp prac, skutki dla przedsiębiorców
(
Oseka G.
,
Kowalczyk-Andrzejewska I.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.