PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
122
Czasopismo
Annals of Warsaw University of Life Sciences - SGGW. Forestry and Wood Technology
Wydawca
-
Rocznik
2023
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
122
artykuł:
Universal design in kitchen furniture: a case study on enhancing accessibility and safety for the elderly and people with mobility challenges
(
Kaczor J.
,
Fabisiak B.
,
Bartuzel M.
,
Domanski P.
,
Marciniak O.
,
Wiktorski T.
)
artykuł:
The influence of loading speed on the bending strength of beech (Fagus sp.) and birch (Betula sp.) wood
(
Dobrowolska E.
,
Karczmarz W.
)
artykuł:
Selected challenges of closed-loop economy in the furniture industry
(
Dahche M.
,
Kowaluk G.
)
artykuł:
Innovative systems of movement of elements and subassemblies used in kitchen furniture for people with reduced mobility
(
Kaczor J.
,
Grzeskiewicz M.
,
Bartuzel M.
,
Domanski P.
,
Marciniak O.
,
Wiktorski T.
)
artykuł:
Influence of the use of chestnut starch as a binder filler in plywood technology
(
Dasiewicz J.
,
Wronka A.
)
artykuł:
Influence of pine wood sawing technology on material efficiency indicators
(
Wieruszewski M.
,
Muszynski M.
,
Trocinski A.
,
Mirski R.
)
artykuł:
Impact of seat and back angle settings on seating furniture quality: an experimental study
(
Skorupinska E.
,
Wiaderek K.
,
Sydor M.
)
artykuł:
Design and comparison of a suitable dust separation technique during the machining process in a CNC machining center
(
Kucerka M.
,
Ockajova A.
,
Kminiak R.
,
Rogozinski T.
,
Sydor M.
,
Pedzik M.
,
Giudice V. L.
,
Todaro L.
)
artykuł:
Colourfulness of European beech wood with a round false heartwood in the color space CIE L*a*b*
(
Dziurenda L.
,
Dudiak M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.