PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2017
Tom
61
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Polski handel zagraniczny mrożonkami owocowymi i warzywnymi w 2016 r.
(
Bugala A.
)
artykuł:
Obowiązki producentów żywności przy obsiudze urządzeń chłodniczych i klimatyzacyjnych
(
Wrobel-Jedrzejewska M.
,
Steplewska U.
,
Polak E.
)
artykuł:
Zastosowanie chemicznej i enzymatycznej obróbki wstępnej biomasy lignocelulozowej w celu poprawy wydajności procesu fermentacji metanowej. Cz. 2
(
Kotarska K.
,
Swierczynska A.
,
Dziemianowicz W.
)
artykuł:
Specyficzne wymagania dla różnych procesów chłodzenia
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.