PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
319
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Wydawca
-
Rocznik
1986
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
319
artykuł:
Badania nad aktywnością stężonych zawiesin niektórych herbicydów. Cz. I. Atrazyna
(
Mosinski S.
,
Otrowski J.
)
artykuł:
Badania nad jakością i trwałością proszków zawiesinowych pestycydów
(
Choinka D.
,
Mosinski S.
,
Wisniewski T.
)
artykuł:
Analiza niskoprocentowych aerozoli pestycydów
(
Dabrowska A.
,
Missala I.
,
Wasiak-Wisniewska D.
)
artykuł:
Reakcja i śmiertelność gryzoni po zastosowaniu pestycydów
(
Romankow-Zmudowska A.
)
artykuł:
Pozostałości wybranych fumigantów w komponentach pasz i ziarnie zbóż
(
Jagielski J.
)
artykuł:
Wpływ fizykochemicznych własności preparatów fenmedifamu na efektywność ich działania
(
Walcerz L.
,
Bakuniak E.
,
Kubiak Z.
,
Turos-Biernacka M.
,
Wisniewski T.
)
artykuł:
Zastosowanie bromfenwinfosu i metylobromfenwinfosu w formie aerozoli do zwalczania ektopasożytów zwierząt
(
Kroczynski J.
,
Malinowski H.
,
Walcerz L.
,
Kubiak Z.
,
Sledzinski B.
)
artykuł:
Badania nad biologiczną metodą detekcji i oznaczania ilościowego fungicydów w chromatografii cienkowarstwowej
(
Murawska M.
)
artykuł:
Oznaczanie etylenotiomocznika (ETV) chromatografią gazową w postaci pochodnej trójmetylosililowej
(
Rycaj B.
)
artykuł:
Skuteczność zwalczania zarazy ziemniaka w warunkach produkcyjnych
(
Pietkiewicz J.
)
artykuł:
Badania biologiczne nad granulowanymi i opyłowymi formami użytkowymi fungicydów na przykładzie karbendazymu
(
Gorska-Poczopko J.
,
Ziminska Z.
)
artykuł:
Kinetyka rozkładu trichlorfonu w jego płynnych formach użytkowych
(
Stobiecki S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.