PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2003
Tom
47
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Trudny sezon dla producentów koncentratu jabłkowego. Obrady Krajowej Rady Przetwórstwa i Zamrażalnictwa Owoców i Warzyw
(
JP
)
artykuł:
Szkło ma mocne atuty. Wywiad z Adamem Gajewskim - dyrektorem ds. marketingu i sprzedaży Owens Illinois Polska S A., przeprowadzony podczas targów Brau Beviale w Norymberdze
(
Przegalinska M.
,
Bortkun J.
)
artykuł:
Stuttgart - miasto koneserów
(
Kacprzyk Z. A.
)
artykuł:
Marketing partnerski (CRM) kierunkiem działań marketingowo-logistycznych
(
Sadowski A.
)
artykuł:
Krajowe skrobie modyfikowane jako efektywne środki stabilizująco-teksturotwórcze w przemyśle owocowo-warzywnym
(
Walkowski A.
,
Lewandowicz G.
)
artykuł:
Kinetyka powstawania cyjanowodoru w procesie fermentacji zacierów z owoców tarniny (2)
(
Balcerek M.
,
Szopa J. S.
,
Adamczyk M.
)
artykuł:
Kiełki roślinne. Jakość mikrobiologiczna skiełkowanych nasion
(
Leszczynska-Fik A.
,
Fik M.
)
artykuł:
Jubileusz prof. Stanisława Bergera
(
Przegalinska M. J.
)
artykuł:
HACCP - prawda i mity
(
tw
)
artykuł:
Drożdże transgeniczne w browarnictwie (2)
(
Salek A.
)
artykuł:
Aronia w przetwórstwie spożywczym - właściwości i kierunki wykorzystania
(
Danielczuk J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.