PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2016
Tom
---
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Zapach, który nie przeszkadza
(
Drygas A.
)
artykuł:
To co robię, to dla mnie praca, hobby i sztuka. Rozmowa z Marcinem Filipkiewiczem, Szefem Kuchni Restauracji Hotelu Copernicus**** w Krakowie oraz laureatem Hermesa Poradnika Restauratora 2016 w kategorii Restauracja Hotelowa
(
Handkowska H.
)
artykuł:
Technologia w służbie wierności
(
Boruc R.
)
artykuł:
Staramy się łączyć, a nie dzielić środowisko szefów kuchni. Rozmowa z Jarosławem Walczykiem, Prezesem Fundacji Klubu Szefów Kuchni
artykuł:
Rozmowa z Piotrem Bassara, szefem kuchni i właścicielem restauracji Steakhouse w Dębicy
(
Handkowska H.
)
artykuł:
Kuchenne sprzęty na wybiegu
(
Drygas A.
)
artykuł:
Drożdżówki i kawa wracają do szkolnych stołówek
(
Sienkiewicz T.
)
artykuł:
DoubleTree by Hilton we Wrocławiu już otwarty
(
Sterczynski R.
)
artykuł:
Dlaczego warto promować dziczyznę? Bo jest polska i bardzo łatwa w przyrządzeniu!
(
Harapkiewicz W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.