PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2022
Tom
29
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Numerical methods in loss tangent of honey - properties analysis
(
Dlugosz T.
,
Pentos K.
)
artykuł:
Zastosowanie frakcji MCT z oleju kokosowego w żywieniu i wpływ na zdrowie
(
Wojas J.
,
Brodziak A.
)
artykuł:
The use of hazelnut seed skins for the fortification of food with polyphenols and to increase food safety
(
Horoszewicz J.
,
Kruk M.
,
Król K.
,
Jaworska D.
,
Hallmann E.
,
Trzaskowska M.
)
artykuł:
Wybrane aspekty technologiczne i zdrowotne stosowania oleju palmowego w produkcji żywności
(
Sadowska J.
,
Wlodarczyk K.
)
artykuł:
Owoce zapomniane jako potencjalne surowce winiarskie
(
Krankowski F.
,
Tarko T.
)
artykuł:
Wpływ dodatku błonnika i β-glukanu na przeżywalność bakterii probiotycznych w mlecznych napojach fermentowanych
(
Karbowiak M.
,
Mosiej W.
,
Zielinska D.
)
artykuł:
Ocena zawartości wybranych składników odżywczych i substancji bioaktywnych w różnych rodzajach pieczywa dostępnych na polskim rynku
(
Fras A.
,
Golebiewska K.
,
Wisniewska M.
,
Mankowski D. R.
)
artykuł:
Selected unconventional sources of protein and other nutrients
(
Grden A.
,
Kobak H.
,
Solowiej B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.