PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2018
Tom
66
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Media społecznościowe
(
Banaszak A.
,
Banaszak S.
)
artykuł:
Czas pracy - normy i ogólny wymiar, odpoczynek dobowy
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Poszukiwania idealnej technologii piekarskiej nie ustają. Studzenie próżniowe
artykuł:
POLBiSCO sygnatariuszem porozumienia na rzecz optymalizacji produktów żywnościowych w Polsce
(
A.L.
)
artykuł:
Obligatoryjne zmniejszanie poziomu akrylamidu w żywności
(
Slowik E.
)
artykuł:
Piekarzu, czy wiesz że... na rynku mieszanek piekarskich Twój zakład może być nie tylko odbiorcą, ale także ich twórcą? Możesz zostać nie tylko odtwórcą, ale też autorem wielu gatunków pieczywa
(
Jarosz K.
)
artykuł:
Polacy lubią chleb
artykuł:
Aaaaby interes dobry zrobić...
artykuł:
Dietetyczne hity (część 1)
(
Ceborska-Scheiterbauer E.
)
artykuł:
Jak zadbać o wszystkie szczegóły zamówienia z pomocą panelu E-cukierni?
(
Steklinska P.
)
artykuł:
Karmel. Lekcja 112. Dekoracja okolicznościowa
(
Tomczyk B.
)
artykuł:
Aranżacje kwiatowe we wnętrzach
(
Nowak-Wicherska J.
)
artykuł:
Słodkie wina stołowe
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Przykre skutki nieważności tzw. decyzji pierwotnej
(
Gubala W.
)
artykuł:
Rengo, czyli rewolucja na rynku cukierniczym
artykuł:
Ishida X-ray zapewnia wysoką jakość pierników
artykuł:
Jak dobrze sprzedać własną firmę? (cz. 2)
(
Moszczynski W.
)
artykuł:
Narzędziownia menedżera. Część 2: Strategia i marketing. Odc.8. Gdy pojawia się potrzeba nowych rozwiązań - Design Thinking (2)
(
Ropiejko J.
)
artykuł:
Instalacje wielko- i wielopiecowe Reventa w Polsce
(
Nurkowski A.
)
artykuł:
10 lat minęło, czyli wspomnienia z narodzin Akademii Mistrza
artykuł:
Porady prawne. Środki trwałe - do 10000 zł bezpośrednio w koszty
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Zatrzymaj dobrych pracowników w firmie
(
Pietka A.
)
artykuł:
Mistrzowskie prezentacje. Czekoladowy świat Joanny Profus
(
Profus J.
)
artykuł:
Marcepanowe figurki. Kotka
(
Truskolawska-Plichcinska M.
)
artykuł:
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzyńskiej. Zakochany jamnik
(
Sarzynska I.
)
artykuł:
Porady prawne. Zaliczka na PIT powyżej 1000 zł
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Porady prawne. Od nowego roku wyższe limity zwolnień od podatku dochodowego
(
Paprocki J.
)
artykuł:
O nadrzędności stosowania prawa - przypomnienie
(
Gubala W.
)
artykuł:
Tendencje na głównych rynkach wyrobów czekoladowych
artykuł:
Porady prawne. 20 groszy za torebkę + VAT
(
Paprocki J.
)
artykuł:
CSB-System. Czym jest Factory ERP?
(
Stec A.
)
artykuł:
Akademia Mistrza dla Szkół - pierwszy etap za nami
artykuł:
Styl Angielski z Małgorzatą Weber. "Plaster miodu" (wzory geometryczne cz.2)
(
Weber M.
)
artykuł:
Użytkowanie obiektu - obowiązkowe wymagania
(
Gubala W.
)
artykuł:
Porady prawne. Wzrost stawki ryczałtu od przychodów z prywatnego najmu
(
Paprocki J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.