PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Physiologiae Plantarum
Rocznik
2015
Tom
37
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Role of exogenous abscisic acid in adapting of ‘Sultana’ grapevine to low-temperature stress
(
Karimi R.
,
Ershadi A.
)
artykuł:
Priming-induced antioxidative responses in two wheat cultivars under saline stress
(
Islam F.
,
Yasmeen T.
,
Ali S.
,
Ali B.
,
Faroog M. A.
,
Gill R. A.
)
artykuł:
Physiological and biochemical alterations on maize leaves infected by Stenocarpella macrospora
(
Bermudez-Cardona M. B.
,
da Silva Bispo W. M.
,
Rodrigues F. A.
)
artykuł:
Photosynthetic activity in relation to chlorophylls, carbohydrates, phenolics and growth of a hybrid Salix purpurea 3 triandra 3 viminalis 2 at various Zn concentrations
(
Borowiak K.
,
Gasecka M.
,
Mleczek M.
,
Dabrowski J.
,
Chadzinikolau T.
,
Magdziak Z.
,
Golinski P.
,
Rutkowski P.
,
Kozubik T.
)
artykuł:
Genome-wide identification of the auxin response factor (ARF ) gene family and expression analysis of its role associated with pistil development in Japanese apricot (Prunus mume Sieb. et Zucc)
(
Song J.
,
Gao Z.
,
Huo X.
,
Sun H.
,
Xu Y.
,
Shi T.
,
Ni Z.
)
artykuł:
Drought stress tolerance mediated by zinc-induced antioxidative defense and osmotic adjustment in cotton (Gossypium Hirsutum)
(
Wu S.
,
Hu C.
,
Tan Q.
,
Li L.
,
Shi K.
,
Zheng Y.
,
Sun X.
)
artykuł:
Anthocyanins accumulate in tartary buckwheat (Fagopyrum tataricum) sprout in response to cold stress
(
Li S.-J.
,
Bai Y.-C.
,
Li C.-L.
,
Yao H.-P.
,
Chen H.
,
Zhao H.-X.
,
Wu Q.
)
artykuł:
Anther culture of Anthurium: a review
(
da Silva J. A. T.
,
Winarto B.
,
Dobranszki J.
,
Zeng S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.