PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2015
Tom
59
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Widziane z Wiejskiej (121). Petycja - szczegółowe regulacje prawne i jeszcze raz sól wypadowa
(
Pokrywka T.
)
artykuł:
Tetra Pak świętuje 25-lecie polskiego oddziału
(
Przegalinska M. J.
)
artykuł:
Polski handel zagraniczny mrożonymi owocami i warzywami
(
Bugala A.
)
artykuł:
Możliwe efekty oddziaływania ultradźwięków na jakość odwadnianych owoców i warzyw
(
Siucinska K.
,
Plocharski W.
,
Konopacka D.
,
Mierzwa D.
,
Kowalski S. J.
)
artykuł:
Branża piwowarska po raz trzeci przyznała nagrody Piwne Pozytywy. Prezentacja kultury piwnej na Zamku Królewskim
artykuł:
Bakterie kwasu mlekowego - "nowa" mikroflora do fermentacji brzeczki piwnej
(
Walczak A.
,
Poreda A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.