PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1981
Tom
35
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Zapomniane a cenne kulinarne walory soczewicy
(
Abdalla M.
,
Chelkowski J.
)
artykuł:
Rozpoznawanie win (II)
(
Zatorski S.
)
artykuł:
Przydatność konsumpcyjna mięsa ryb amura białego i tołpygi białej
(
Garncarek Z.
,
Gajos E.
)
artykuł:
Posiłki regeneracyjne w woj. bielskim
(
Ramut K.
,
Kinasz J.
)
artykuł:
Park maszynowy w gastronomii społemowskiej makroregionu lubelskiego
(
Mazurek U.
,
Sabal A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.