PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2012
Tom
11
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
The effect of an addition of sodium chloride and sodium triphosphate on fat oxidation products in cold stored beef
(
Bilska A.
,
Danyluk B.
,
Kowalski R.
)
artykuł:
Shelf-life determination of brined Golden mullet Liza aurata during vacuum refrigerated storage using some quality aspects
(
Ali M.
)
artykuł:
A comparison of ABTS and DPPH methods for assessing the total antioxidant capacity of human milk
(
Martysiak-Zurowska D.
,
Wenta W.
)
artykuł:
Critical issues related to transfersomes – novel vesicular system
(
Vinod K. R.
,
Kumar M. S.
,
Anbazhagan S.
,
Sandhya S.
,
Saikumar P.
,
Rohit R. T.
,
Banji D.
)
artykuł:
Application of fast liquid chromatography for antioxidants analysis
(
Drozdzynska A.
,
Dziedzic K.
,
Kosmider A.
,
Leja K.
,
Czaczyk K.
,
Gorecka D.
)
artykuł:
Enzymatic hydrolysis of potato pulp
(
Lesiecki M.
,
Bialas W.
,
Lewandowicz G.
)
artykuł:
Effect of hydrothermal processing on phenolic acids and flavonols contents in selected Brassica vegetables
(
Sikora E.
,
Cieslik E.
,
Filipiak-Florkiewicz A.
,
Leszczynska T.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.