PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2013
Tom
61
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Chleb dla Niej i Chleb dla Niego - produkty idealnie dopasowane
artykuł:
Konferencja piekarska na targach BAKEPOL
(
Slowik E.
)
artykuł:
Nowoczesny sklep - krok po kroku (cz.IV)
(
Tabakowski L.
)
artykuł:
Słodki projekt
(
L.K.
)
artykuł:
Kawa specialty
(
Bartelak M.
)
artykuł:
Jesienne kanapki
(
Ceborska-Scheiterbauer E.
)
artykuł:
15. Święto Chleba w Poznaniu
(
Mojzykiewicz K.
)
artykuł:
Projektowanie nazw produktów piekarskich
(
Pietka A.
)
artykuł:
Dwadzieścia lat Izby
(
Piotrowicz J.
)
artykuł:
Wzrost efektywności maszyn i linii produkcyjnych (OEE)
(
Stec A.
)
artykuł:
Miarą możliwości każdej organizacji jest jej najsłabsze ogniwo!
(
Kowalski J.
)
artykuł:
FruitMax i JuiceMax firmy Chr. Hansen - apetycznie naturalne kolory bez numeru E
(
Patrzykat A.
)
artykuł:
BAKEPOL 2013
artykuł:
Zmiany w firmie - ciekawe i inspirujące, choć mogą rodzić opór
(
Ropiejko J.
)
artykuł:
UIBC - międzynarodowa konsolidacja branż piekarskiej i cukierniczej
(
Truskolawska M.
)
artykuł:
Posadzka żywiczna na podłogę w piekarni
artykuł:
Międzynarodowa Wystawa-Konkurs tortów okolicznościowych. Rozmowa z Januszem Profusem, maestro czekolady, członkiem zarządu EZIG EXPO SWEET
(
P.K.
)
artykuł:
30 lat Piekarni-Cukierni Putka
artykuł:
"Będzie mi brakowało pachnącego pieczywa". Rozmowa z Natalią Rohenkohl Do Canto, brazylijską studentką, która latem odbyła praktykę w firmie Geth
(
Majdan M.
)
artykuł:
Jubileuszowe Godła Promocyjne "Agro Polska" 2013
(
Oleniuch I.
)
artykuł:
Visa Business Debit: lepsza kontrola firmowych finansów, wygoda i bezpieczeństwo płatności
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.