PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Wiadomości Zootechniczne
Rocznik
2015
Tom
53
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Przyrosty masy ciała bydła mięsnego rasy Limousine w zależności od udziału koniczyny białej (Trifolium repens L.) w runi pastwiskowej
(
Radkowski A.
,
Radkowska I.
)
artykuł:
XV Pożegnanie Wakacji w Rudawce Rymanowskiej, Rudawka Rymanowska, 28 - 30 sierpnia 2015
(
Trela J.
,
Tromska T.
,
Benes E.
,
Miejski A.
,
Brejta W.
)
artykuł:
Zastosowanie markerów mikrosatelitarnych DNA w identyfikacji osobniczej oraz kontroli rodowodów psów
(
Radko A.
,
Miszczak M.
)
artykuł:
Wystawy ras rodzimych w działalności Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich PROW na lata 2007-2013
(
Chelminska A.
,
Radomski P.
,
Mikosz P. M.
,
Moskala P.
)
artykuł:
Sposoby wyznaczania okresu płodnego suki
(
Sweklej E.
,
Horoszewicz E.
,
Niedziolka R.
,
Andraszek K.
,
Krol M.
)
artykuł:
Rola tłuszczu śródmięśniowego (IMF) w kształtowaniu parametrów jakościowych (sensorycznych) mięsa
(
Tyra M.
,
Mitka I.
)
artykuł:
Aktualny stan krajowej hodowli i chowu kóz, ze szczególnym uwzględnieniem województwa małopolskiego
(
Sikora J.
,
Kawecka A.
)
artykuł:
Wypoczynek krów w oborach wolnostanowiskowych boksowych. Część I
(
Kaczor A.
,
Kaczor U.
)
artykuł:
Jubileusz 70-lecia Zakładu Doświadczalnego w Grodźcu Śląskim (1945-1968). Cz.1
(
Weglarzy K.
,
Skrzyzala I.
)
artykuł:
Jeż - zwierzę nie całkiem gospodarskie, ale pożyteczne
(
Szulc K.
,
Szulc J.
)
artykuł:
Polska produkcja zwierzęca a Wspólna Polityka Rolna
(
Herbut E.
,
Walczak J.
)
artykuł:
Żywienie ptaków - możliwości kształtowania się jakości białka jaja kurzego z uwzględnieniem właściwości lizozymu
(
Lewko L.
,
Gornowicz E.
)
artykuł:
Czarnogłówka - rodzima mięsna rasa owiec - perspektywy hodowli
(
Kawecka A.
,
Niznikowski R.
)
artykuł:
Modyfikacje prozdrowotne mięsa jagnięcego - możliwości i ograniczenia
(
Borys B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.