PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Technologia Żywności
Rocznik
1978
Tom
---
Numer
12(179)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12(179)
artykuł:
Wpływ różnego rodzaju pasz na skład peptydów i wolnych aminokwasów wyodrębnionych z mięsa pstrąga tęczowego
(
Kostyra E.
,
Kostyra H.
)
artykuł:
Rozdzielanie widm absorpcji metodą komputerową
(
Drabent R.
,
Drabent A. W.
)
artykuł:
Konserwacja wilgotnego ziarna pszenicy niskocząsteczkowymi kwasami organicznymi
(
Fornal L.
)
artykuł:
Badania nad proteolizą białek serwatkowych przez wybrane enzymy: proteazę z Mucor pusillus var. Lindt, podpuszczkę i pepsynę
(
Damicz W.
,
Smoczynska K.
,
Skinder K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.