PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2013
Tom
61
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Alzacja - bajkowa kraina wina
(
Paprocki J.
)
artykuł:
W poszukiwaniu straconego zapachu
(
Paprocki J.
)
artykuł:
O smakach i zapachach w kuchni Karola Okrasy
artykuł:
Nowo uruchomiona instalacja chłodnicza do celów szkoleniowych. Tam, gdzie kompetencje łączą się z praktyką
artykuł:
Linie do chleba dla rzemiosła i przemysłu
artykuł:
Inżynieria nowoczesnej sprzedaży w piekarni. Kalkulacje produktów podstawowych, sposób ustalania ceny dla odbiorców
(
Pietka A.
)
artykuł:
Smak i zapach kawy
(
Bartelak M.
)
artykuł:
Nowoczesny sklep - krok po kroku
(
Tabakowski L.
,
Bielak J.
,
Buchowicz E.
)
artykuł:
Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego i Chemicznego w Gdańsku Szkołą Mistrzów
(
Lankiewicz H.
)
artykuł:
Rozstajemy się z pracownikiem - wypowiedzenie umowy (Cz.2)
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Przysiąść, aby wyskoczyć - radzenie sobie z wypaleniem
(
Ropiejko J.
)
artykuł:
Liczymy dochód, a nie przychód!
(
Kowalski J.
)
artykuł:
Odszedł prof. dr hab. Zygmunt Ambroziak (1939-2013)
artykuł:
Słodkie punkty na mapie Toronto
(
Sarzynska I.
)
artykuł:
Planowanie produkcji w systemie CSB
(
Stec A.
,
Malecki P.
)
artykuł:
Tylko wspólne działanie ma szansę powodzenia. Rozmowa z Leszkiem Truskolawskim, prezesem SCKiL RP
artykuł:
Formowanie i wałkowanie
artykuł:
Grycan - Lody od pokoleń
artykuł:
90 lat lodów na patyku
artykuł:
Kwas askorbinowy (witamina C, E300)
(
Szafulera W.
)
artykuł:
Barwniki naturalne oraz barwiąca żywność firmy Chr. Hansen
(
Turlej A.
)
artykuł:
O systemie QAFP i jego znaczenie dla piekarstwa. Rozmowa ze Stanisławem Butką, prezesem Stowarzyszenia Rzemieślników Piekarstwa RP
artykuł:
Dziesiate jubileuszowe Święto Chleba w Krakowie
(
Korfel A.
)
artykuł:
Porozmawiajmy o smaku i zapachu
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.