PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Biotechnology and Food Science
Rocznik
2011
Tom
75
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
The possibility of thermal inactivation of Alicyclobacillus acidoterrestris spores in fruit and vegetable juices
(
Chmal-Fudali E. E.
,
Papiewska A. A.
)
artykuł:
Synthesis and odour properties of some saturated and unsaturated ketones and their derivatives
(
Gibka J. J.
,
Glinski M. M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.