PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2013
Tom
---
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Wymierne korzyści z certyfikacji. Rozmowa z dr inż. Urszulą Sołtysiak, dyrektorem jednostki certyfikującej AGRO BIO TEST
artykuł:
Wykorzystujemy cenne walory polskich darów natury. Rozmowa ze Stefanem Skwierawskim, właścicielem Zakładu Produkcji Spożywczej Stefan Skwierawski
artykuł:
Współtworzymy sukcesy naszych klientów. Rozmowa z Kingą Sieradzon, Dyrektor Sprzedaży, i Sylwią Loniewską, Kierownik ds. Kategorii Soków i Napojów, Tetra Pak sp. z o.o.
artykuł:
Wizja i konieczność ciągłego doskonalenia. Rozmowa z Leszkiem Sitkowskim, Dyrektorem Biura LRQA Polska
artykuł:
Większa przejrzystość i spójność przepisów. Znakowanie żywności - zmiany w krajowych regulacjach
(
Mordalski D.
)
artykuł:
Wędliny należy wytwarzać uczciwie. Rozmowa ze Stanisławem Mądrym, wytwórcą tradycyjnych wędlin, w tym kiełbasy lisieckiej
artykuł:
Ty pytasz - prawnik odpowiada. Skutki prawne przekroczenia daty minimalnej trwałości i terminu przydatności do spożycia
(
Wojciechowski P.
)
artykuł:
Stawiamy na dobry smak i jakość. Rozmowa ze Zbigniewem Krukiem, właścicielem Zakładów Mięsnych Zbyszko
artykuł:
Powstał jednolity standard dla transportu żywności. Europejska Sieć Produktów Spożywczych
(
WOJMI
)
artykuł:
Odpowiedzialny partner w wielu obszarach działania. Rozmowa z Małgorzatą Kręcką, Kierownikiem Sekcji Certyfikacji Systemów Zarządzania TUV Rheinland Polska Sp. z o.o.
artykuł:
Nowa WPR to dobry kompromis dla Europy. Rozmowa z Jerzym Plewą, Dyrektorem Generalnym Komisji Europejskiej w Dyrekcji Generalnej ds. Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich
(
Wojciechowski T.
)
artykuł:
Nieustannie poszerzamy ofertę. Rozmowa z Arturem Krzysztofiakiem, Wspólnikiem i Dyrektorem ds. Rozwoju i Sprzedaży INGE
artykuł:
Nauka musi być obiektywna, niezależna i wolna od nacisków. Rozmowa z prof. Stanisławem Bergerem
(
Michalak G.
)
artykuł:
Musimy rozwijać produkcję. Rozmowa z Waldemarem Brosiem, prezesem Krajowego Związku Spółdzielni Mleczarskich
(
Michalski W.
)
artykuł:
Biznes musi być fair play. Rozmowa z prof. Wojciechem Gasparskim, etykiem biznesu z Akademii Leona Koźmińskiego w Warszawie
(
Michalski W.
)
artykuł:
Bakterie - na zdrowie! Najnowsze badania szczepów bakteryjnych
(
Wiese M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.