PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Food
Rocznik
2014
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Dzień Dziecka w Kancelarii Premiera
(
Kujawa J.
)
artykuł:
Wiśnia niespotykana nigdzie indziej
(
Goszczynski D.
)
artykuł:
Mleko z Polski popłynie na Wschód
(
Zambrzycki P.
)
artykuł:
Wspólna Polityka Rolna UE unowocześnia Polską wieś. Rozmowa z prezesem ARiMR Andrzejem Grossem z okazji 25-lecia Agencji i 10-lecia WPR w Polsce
artykuł:
Schabowy z certyfikatem
artykuł:
Polska wieprzowina jest zdrowa i bezpieczna.Rozmowa z Jarosławem Naze, zastępcą Głównego Lekarza Weterynarii
(
Kania R.
)
artykuł:
Staropolskie danie
(
Ksiazyk M.
)
artykuł:
Polski sektor rybacki „na wysokiej fali”
artykuł:
Mleczne produkty z najwyższej półki
(
Kujawa J.
)
artykuł:
Rodzinne święto polskiej żywności
(
Kujawa J.
)
artykuł:
Polska potentatem w produkcji mleka i jego przetworów
(
Mazgajska E.
)
artykuł:
Agroturystyka w Łódzkiem
(
Ratajczyk A.
)
artykuł:
Sukces polskiej żywności za granicą
(
Tereszczuk M.
,
Kowalski A.
)
artykuł:
Z misją w Chinach, Korei i Singapurze
(
Ksiazyk M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.