PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1991
Tom
45
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Próby obniżenia zawartości cholesterolu i nasyconych kwasów tłuszczowych w produktach mięsnych
(
Tyburcy A.
,
Mroczek J.
,
Ziemniak A.
,
Pisula A.
)
artykuł:
Baza danych właściwości mechanicznych żywności
(
Dobrzycki J. H.
,
Jasiorowski S.
,
Michalczyk J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.