PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
33
Czasopismo
Wiadomości Chryzantemowe
Wydawca
-
Rocznik
2009
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
33
artykuł:
Rozwijanie zamkniętych pąków kwiatostanowych u chryzantem rosnących w doniczkach przy sztucznym świetle
(
Zakrzewski P.
,
Jerzy M.
)
artykuł:
25 lat - Grupy "Producentów i Miłośników Chryzantem" - 1985-2009
(
Baranowski T.
)
artykuł:
Co ukrywa chryzantema?
(
Dankowska E.
)
artykuł:
Porządek prawny czy byle jak w produkcji roślin ozdobnych w Polsce na przykładzie chryzantemy
(
Adler J.
)
artykuł:
Nawożenia i odżywianie roslin ogrodniczych przyjazne środowisku
(
Komosa A.
)
artykuł:
Ajania spokojna alternatywą dla chryzantem?
(
Zalewska M.
,
Antkowiak M.
)
artykuł:
Ogrodnictwo Anieli i Andrzeja Kłak
artykuł:
Kultury in vitro w indukowaniu zmienności u chryzantem
(
Zalewska M.
,
Miler N.
)
artykuł:
Czy ogrodnictwo jest zawsze ekologiczne?
(
Bres W.
,
Kozlowska A.
,
Trelka T.
)
artykuł:
Chryzantemowe spotkania na przestrzeni lat
(
Durlak W.
,
Hetman J.
)
artykuł:
Postęp techniczny podstawą badań naukowych w ogrodnictwie
(
Pirog J.
)
artykuł:
Możliwości zastosowania mikoryzy w matecznikach chryzantem
(
Woznicka A.
,
Baranowski T.
)
artykuł:
Wpływ fluroprimidolu (Topflor 015 SL) na wzrost i kwitnienie chryzantem
(
Pobudkiewicz A.
)
artykuł:
Ogrodnictwo M.M. Szaj
artykuł:
Jaka jest przyszłość mikrorozmnażania chryzantem?
(
Lema-Ruminska J.
)
artykuł:
Moje 50 lat z chryzantemami
(
Jerzy M.
)
artykuł:
Zakład Ogrodniczy Cichoń
artykuł:
Zakład Ogrodniczy Produkcji Sadzonek Chryzantem Kazimierz Psychyński
artykuł:
Vitroflora - historia pod znakiem chryzantem
artykuł:
Aktualne zagrożenia chryzantem przez czynniki chorobotwórcze
(
Zamorski C.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.