PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2001
Tom
38
Numer
Supl.1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
Supl.1
artykuł:
Biotechnologia w produkcji mięsa
(
Schwagele F. C.
)
artykuł:
Choroby prionowe u zwierząt ze szczególnym uwzględnieniem zapobiegania BSE w Polsce
(
Zmudzinski J. F.
,
Polak M. P.
)
artykuł:
Zagadnienia dotyczące akceptacji mięsa przez konsumentów
(
Dransfield E.
)
artykuł:
Wyznaczniki końcowego pH mięsa
(
Laack van L. J. M.
,
Kauffman R. G.
,
Greaser M. L.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.