PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2000
Tom
09/50
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Some properties of lipase preparation from Rhizopus cohnii
(
Trzcinska M.
,
Sieliwanowicz B.
,
Sawicka-Zukowska R.
,
Krakowiak A.
,
Jedrychowska B.
,
Ajzenberga V.
)
artykuł:
Food grade starch phosphates obtained by microwave radiation – structure and functionality
(
Lewandowicz G.
,
Szymanska G.
,
Voelkel E.
,
Walkowski A.
)
artykuł:
Assessment of iron bioavailability from iron lactate depending on the level of dietary iron
(
Czarnocinska J.
,
Krejpcio Z.
,
Dolata M.
,
Gawecki J.
,
Wójciak R. W.
,
Filipowski P.
,
Wisniewska J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.