PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2011
Tom
55
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Wpływ zawartości wybranych pierwiastków w glebach winnic na ich występowanie w owocach winorośli
(
Tarko T.
,
Wajda L.
,
Duda-Chodak A.
,
Gojniczek I.
)
artykuł:
"Żywność i żywienie w XXI w. Wizja rozwoju polskiego sektora spożywczego". Konferencja poświęcona podsumowaniu realizacji projektu
(
A.L.
)
artykuł:
Czosnek pospolity - strażnik naszego zdrowia
(
Bogacz K.
)
artykuł:
Znaczenie surowców rolnych w produkcji wódki. Wpływ zawirowań na rynku zbóż na branżę spirytusową
(
Wiwala L.
)
artykuł:
Widziane z Wiejskiej (93) Finisz kolejnej kadencji parlamentu
(
Pokrywka T.
)
artykuł:
"Doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności". Seminarium Sekcji Spożywczej Klubu Polskie Forum ISO 9000
artykuł:
Zmiany zachodzące na światowym rynku soku pomarańczowego
(
Dziwulski M. R.
)
artykuł:
Wymagania jakościowe wody do produkcji piwa oraz metody przygotowania wody w przemyśle piwowarskim
(
Marjanowski J.
)
artykuł:
Badania nad fermentacją alkoholową skojarzonej kultury drożdży Saccharomyces cerevisiae i Saccharomyces diastaticus
(
Miecznikowski A.
,
Zielinska K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.