PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2015
Tom
48
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Żywność funkcjonalna (prozdrowotna) w opinii klientów specjalistycznych sklepów z żywnością
(
Filipiak-Florkiewicz A.
,
Florkiewicz A.
,
Topolska K.
,
Cabala A.
)
artykuł:
Zalecenia dietetyczne w niedoczynności tarczycy przy współwystępowaniu choroby Hashimoto
(
Zakrzewska E.
,
Zegan M.
,
Michota-Katulska E.
)
artykuł:
Profil kwasów tłuszczowych i pojemność przeciwutleniająca serów podpuszczkowych i twarogowych
(
Ochrem A.
,
Zapletal P.
,
Pustkowiak H.
,
Zychlinska-Buczek J.
)
artykuł:
Poziom wybranych metali ciężkich (ołów, kadm i rtęć) w marchwi ekologicznej w zależności od kraju pochodzenia
(
Tonska E.
,
Luczynska J.
,
Paszczyk B.
)
artykuł:
Ocena zawartości talu w wytypowanym przez wielkopolskich studentów - na podstawie ankiety - napoju energetyzującym
(
Karbowska B.
,
Zembrzuski W.
)
artykuł:
Niektóre składniki żółciaka siarkowego Laetiporus sulfureus (Bull.) Murrill
(
Florczak J.
,
Karmanska A.
,
Karwowski B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.