PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
2005
Tom
12
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Wpływ zawartości izomerów trans w tłuszczach piekarskich na zmiany ich jakości w czasie przechowywania ciastek francuskich
(
Zbikowska A.
,
Kowalska M.
,
Marciniak-Lukasik K.
,
Krygier K.
)
artykuł:
Wpływ izomerów optycznych alfa-tokoferolu na przepuszczalność membrany lipidowej
(
Dwiecki K.
,
Gornas P.
,
Nogala-Kalucka M.
,
Witkowski S.
,
Polewski K.
)
artykuł:
Wpływ acetylowanego adypinianu diskrobiowego na wybrane wskaźniki żywieniowe szczura
(
Staniek H.
,
Aniola J.
,
Czarnocinska J.
)
artykuł:
Próba opracowania metody szacowania zawartości beta-glukanów w otrębach owsianych
(
Wachowiak M.
,
Kiryluk J.
)
artykuł:
Aktywność przeciwutleniająca i zawartość zawiązków fenolowych w dżemach otrzymanych z owoców borówki wysokiej (Vaccinium corymbosum L.) oraz ich zmiany podczas przechowywania
(
Scibisz I.
,
Mitek M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.