PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Mikrobiologii
Rocznik
2016
Tom
55
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Symbioza rizobiów z roślinami bobowatymi (Fabaceae)
(
Stasiak G.
,
Mazur A.
,
Koper P.
,
Zebracki K.
,
Skorupska A.
)
artykuł:
Właściwości i zastosowanie podłoży bakteriologicznych
(
Mikolajczyk A.
,
Stefaniuk E.
,
Bosacka K.
,
Hryniewicz W.
)
artykuł:
Kultury starterowe w piekarstwie – możliwość odzwierciedlenia tradycyjnego procesu fermentacji poprzez kształtowanie mikrobiota zakwasów piekarskich w przemysłowej produkcji pieczywa
(
Piasecka-Jozwiak K.
,
Chablowska B.
,
Stefanska I.
)
artykuł:
Wybrane metody molekularne wykorzystywane w ocenie bioróżnorodności mikroorganizmów glebowych
(
Lyszcz M.
,
Galazka A.
)
artykuł:
Drożdże w bioindykacji zanieczyszczeń rolniczych
(
Wachowska U.
,
Stasiulewicz-Paluch A. D.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.