PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Animal Science
Rocznik
2015
Tom
15
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
The effect of a coat colour-associated genes polymorphism on animal health – a review
(
Charon K. M.
,
Lipka K. R.
)
artykuł:
Effect of pig farm on microbial contamination of soil
(
Trawinska B.
,
Jozwik M.
,
Nowakowicz-Debek B.
,
Chmielowiec-Korzeniowska A.
,
Lechowski J.
,
Tymczyna L.
,
Pyrz M.
)
artykuł:
Characteristics of organic livestock farms in Poland in 2009–2011
(
Sosnowka-Czajka E.
,
Skomorucha I.
,
Muchacka R.
)
artykuł:
Effect of breed and production system on physicochemical characteristics of meat from multi-purpose hens
(
Puchala M.
,
Krawczyk J.
,
Sokolowicz Z.
,
Utnik-Banas K.
)
artykuł:
The effects of different storage temperatures and time on the curvival of cpe (+) Clostridium perfringens type A in çiğ köfte (a traditional turkish raw meat product)
(
Guran H. S.
,
Ilhak O. I.
)
artykuł:
Effect of non-genetic factors on standard lactation milk performance traits in simmental cows
(
Petrovic D. M.
,
Bogdanovic V.
,
Petrovic M. M.
,
Bogosavljevic-Boskovic S.
,
Dokovic R.
,
Dedovic R.
,
Rakonjac S.
)
artykuł:
Pedigree analysis of top milk yielding cows
(
Sobek Z.
,
Rozanska-Zawieja J.
,
Nienartowicz-Zdrojewska A.
,
Dybionka B.
)
artykuł:
Concentrates made from legume seeds (Lupinus angustifolius, Lupinus luteus and Pisum sativum) and rapeseed meal as protein sources in laying hen diets
(
Rutkowski A.
,
Kaczmarek S. A.
,
Hejdysz M.
,
Nowaczewski S.
,
Jamroz D.
)
artykuł:
Effect of an aloe preparation and 5-oxo-1,2,4-triazine on the redox profile of the blood of turkey hens subjected to stress
(
Ognik K.
,
Sembratowicz I.
,
Czech A.
,
Kulak E.
,
Merska M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.