PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2013
Tom
12
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Textural and sensory properties of the sweet Czech Christmans bread with sugar solutions
(
Boudova Pecivova P.
,
Kuban V.
,
Mlcek J.
,
Rop O.
)
artykuł:
Glycemic index and glycemic load of diets in children and young people with Down's Syndrome
(
Goluch-Koniuszy Z.
,
Kunowski M.
)
artykuł:
Effect of heating at frying temperature on the quality characteristics of regular and high-oleic acid sunflower oils
(
Ali M. A.
,
Ali Najmaldien A. H.
,
Latip R. A.
,
Othman N. H.
,
Majid F. A.
,
Salleh L. M.
)
artykuł:
Effect of composition and properties of chitosan-based edible coatings on microflora of meat and meat products
(
Baranenko D. A.
,
Kolodyaznaya V. S.
,
Zabelina N. A.
)
artykuł:
A six-week diet high in fat, fructose and salt and its influence on lipid and mineral status, in rats
(
Suliburska J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.