PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
257
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Wydawca
-
Rocznik
1984
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
257
artykuł:
Zastosowanie wilgotnego kiszonego oraz suszonego ziarna kukurydzy w tuczu trzody chlewnej
(
Janicki B.
)
artykuł:
Zaopatrzenie krów mlecznych w Ca, P, Mg, Na, i K przy stosowaniu dawek z różnym udziałem liści buraków cukrowych
(
Kruczynska H.
,
Berthold S.
,
Ponikiewska T.
)
artykuł:
Wyniki badań nad Heracleum sosnowskyi
(
Pasieka E.
)
artykuł:
Wykorzystanie różnych zestawów pasz gospodarskich w żywieniu jałówek
(
Trela S.
,
Furgal K.
,
Borowiec F.
)
artykuł:
Wpływ kiszonek z traw przewiędniętych, podsuszonych i wytłoczyn z traw z dodatkiem buraków cukrowych i poly-pastów na wydajność i skład mleka krów
(
Namiotkiewicz J.
,
Chrzaszcz E.
)
artykuł:
Próba ustalenia składu mieszanki pełnodawkowej z udziałem suszu z kukurydzy dla krów mlecznych
(
Namiotkiewicz J.
,
Chrzaszcz E.
)
artykuł:
Pasze gospodarskie w pełnoporcjowych zestawach dla bydła w warunkach przedłużonego opasania
(
Seidler S. A.
,
Niewiarowska T.
,
Wolczak J.
)
artykuł:
Określenie wartości pokarmowej zielonki siana i kiszonki z traw pochodzących z intensywnie nawożonych monokultur polowych
(
Schleicher A.
,
Jamroz D.
,
Szyszkowska A.
,
Krzywiecki S.
)
artykuł:
Frakcje azotowe niektórych gatunków traw i ich mieszanek z roślinami motylkowatymi w różnych stadiach rozwoju
(
Kroliczek A.
,
Krzywiecki S.
,
Orda J.
,
Szyszkowska A.
)
artykuł:
Badania nad technologią żywienia jałówek w fermach przemysłowych. Cz III. Efektywność żywienia jałówek w wieku od dziesięciu do szestnastu miesięcy różnymi zestawami paszowymi
(
Lewicki C.
,
Zdunczyk Z.
,
Sajko J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.