PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2016
Tom
70
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Nowe szczepy bakterii o właściwościach probiotycznych
(
Zielinska D.
,
Rzepkowska A.
,
Oldak A.
,
Szydlowska A.
,
Kolozyn-Krajewska D.
)
artykuł:
Puffing of pork: effects of process conditions on expansion ratio
(
Pawlak T.
,
Ryniecki A.
,
Stangierski J.
)
artykuł:
Czy możemy marnować mniej żywności?
artykuł:
Działanie prozdrowotne pestek dyni
(
Kulczynski B.
,
Gramza-Michalowska A.
,
Kobus-Cisowska J.
,
Kmiecik D.
)
artykuł:
Proces mycia w systemie CIP. Oddziaływania mechaniczne
(
Piepiorka-Stepuk J.
,
Wawrzyniak M.
,
Piotrowski D.
)
artykuł:
Smacznie, bezbłędnie i bezpiecznie. Inspekcja EyeC w druku opakowań dla branży spożywczej
artykuł:
Ograniczenie strat i marnotrawstwa żywnośc. Korzyści dla społeczeństwa i producentów
(
Lipinska M.
,
Wrzosek M.
,
Bilska B.
,
Krajewski K.
,
Kolozyn-Krajewska B.
)
artykuł:
Oprogramowanie branżowe firmy CSB-System otrzymało wyróżnienie "System ERP 2016 roku"
(
Stec A.
,
Krzywinski A.
)
artykuł:
Aromaty naturalne - przepisy prawne i zasady znakowania
(
Gajda-Wyrebek J.
,
Jarecka J.
)
artykuł:
21 Kongres Europejskiego Stowarzyszenia Prawa Żywnościowego (EFLA)
artykuł:
Międzynarodowa konkurencyjność polskiego przemysłu spożywczego w latach 2003-2014
(
Szczepaniak I.
)
artykuł:
Peptydomika przetworzonych produktów mięsnych i ich autentyczność. Peptydy na tropie...
(
Montowska M.
)
artykuł:
Nietypowe surowce do produkcji soków
(
Skoczylas L.
,
Tabaszewska M.
,
Smolen S.
,
Slupski J.
,
Korus A.
,
Gebczynski P.
,
Liszka-Skoczylas M.
)
artykuł:
Mikrobiologiczne źródła DHA
(
Gientka I.
,
Grela P.
,
Kot A.
,
Stasiak-Rozanska L.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.