PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutu Zarządzania i Inżynierii Rolnej Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Sulechowie. Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
Rocznik
2010
Tom
---
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Uwarunkowania stosowania w produktach mięsnych krioprotektantów oraz dodatków funkcjonalnych obniżających aktywność wody
(
Szmanko T.
,
Gorecka J.
,
Szczepaniak S.
)
artykuł:
Próba obniżenia temperatury zamarzania modelowych farszów mięsnych
(
Szmanko T.
,
Gorecka J.
,
Szczepanik S.
)
artykuł:
Jakość jogurtów w ocenie konsumentów
(
Krasnowska G.
,
Wojtysiak W.
)
artykuł:
Zanieczyszczenia żywności a ochrona konsumenta
(
Krasnowska G.
)
artykuł:
Prozdrowotna rola polifenoli
(
Zajszla I.
,
Latacz B.
)
artykuł:
Produkcja oraz właściwości biologiczne różnych rodzajów miodów
(
Gawronska A.
,
Krasnowska G.
,
Krawiec A.
,
Welc A.
)
artykuł:
Próba oceny wpływu lokalnej gastronomii na rozwój turystyki i małego ruchu przygranicznego na przykładzie miast przygranicznych: Gubina i Guben
(
Maj A.
,
Swiacka N.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.