PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
Rocznik
2013
Tom
68
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Wpływ preparatu bakteryjno-enzymatycznego LACTACEL-W na procesy zakiszania i fermentacji metanowej wysłodków buraczanych
(
Polec B.
,
Baryga A.
,
Szymanski T.
,
Kowalska M.
)
artykuł:
Owoce mniej znanych gatunków roślin użytkowych jako cenny surowiec dla przetwórstwa Cz.1. Cytryniec chiński
(
Dobros N.
)
artykuł:
Wpływ zawartości suchej masy zakiszanego surowca oraz dodatku preparatu bakteryjnego na zawartość kwasów organicznych w kiszonkach
(
Choinska R.
,
Giryn H.
,
Bartosiak E.
,
Kotyrba D.
)
artykuł:
Ocena zawartości kadmu i ołowiu w wybranych sokach owocowych i warzywnych
(
Gajewska M.
,
Czajkowska-Myslek A.
,
Bartodziejska B.
)
artykuł:
Detekcja węglowodorów w krytycznych warunkach chłodniczych. Badania reakcji czujników na propan i izobutan
(
Wrobel-Jedrzejewska M.
,
Steplewska U.
,
Sender W.
,
Kuleta P.
,
Przybysz L.
,
Polak E.
)
artykuł:
Ocena zawartości cyklaminianu sodu w napojach bezalkoholowych
(
Czajkowska-Myslek A.
,
Gajewska M.
,
Bartodziejska B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.